VR-gamen voor jong en oud!

Wil jij even ontsnappen uit de dagelijkse sleur en ben je benieuwd hoe het is om de virtuele wereld in te stappen? Wij bieden meer dan 100 verschillende VR-games; voor jong en oud! Zo kun je avontuurlijke en griezelige spellen spelen of jouw eigen hamburgers bakken met behulp van de joysticks. Ga een gevecht aan met de engste zombies of wandel op enorme hoogte over een smalle plank… Durf jij het aan?

Reserveer hier jouw plek »

Prijzen

60 minuten | vanaf 3 personen

3 personen | € 32,50 pp
4 personen | € 29,50 p.p. 

Wilt u met 2 personen komen? Bekijk dan onze VR Escape Rooms of VR Racen.

Bekijk beschikbaarheid »

Tip: zoek jij een origineel kinderfeestje in Den Haag?

Kinderen zijn dol op games en hoe gaaf is het om een paar uur te gamen in de virtuele wereld? Terwijl de kinderen een VR-bril opzetten, kunnen ze kiezen uit verschillende spellen. Uiteraard is één van onze specialisten aanwezig om te zorgen dat er passende spellen aanwezig zijn. Een kinderfeestje is heel goed te combineren met het racen in de VR-F1 simulators. Ben jij op zoek naar een origineel kinderfeestje in Den Haag?

 

Neem dan contact met ons op voor een offerte op maat »

Veelgestelde vragen over VR-games

Hoe werkt een VR-game precies?

Eigenlijk is het heel simpel. Zodra je onze kleinschalige arcade binnenwandelt, legt één van onze specialisten uit wat je allemaal kan doen. Vervolgens zet je de VR-bril op, krijg je de joysticks en kies je een spel naar keuze. Uiteraard kunnen we je adviseren, indien gewenst.

Tip: combineer je bezoek met een levensechte race in een formule 1- wagen!

Voor wie zijn de VR-games geschikt?

Het leuke aan gamen is dat er geen leeftijdsgrens aan zit. Zodra je de VR-bril opzet, zie je honderden spellen om uit te kiezen. Van avontuur, actie, puzzelen tot het runnen van je eigen restaurant. Zo kies je zelf of je over een levensechte ‘enge’ brug balanceert, vecht tegen zombies of jouw eigen hamburgers bakt in een restaurant. Leeftijd advies is minimaal 10 jaar. Bij jongere spelers kunnen we verplichten dat er extra begeleiding gegeven dient te worden aan jonge spelers.

Let op: ben jij epilepsiegevoelig? Dan kan een VR-ervaring wellicht niet geschikt zijn voor jou.

Zijn de VR-games geschikt voor een vrijgezellenfeest?

Jazeker! Kom een uurtje racen in één van onze F1-simulators, terwijl de anderen een VR-game spelen. Een bezoek aan onze VR-arcade staat garant voor een hoop plezier en is dé perfecte start voor een vrijgezellenfeest!

Neem contact met ons op! »