Ontsnap jij uit de Virtual Reality Escape Rooms?

Heb jij alle Escape Rooms in de regio al uitgeprobeerd? Dan is het tijd om de virtuele wereld in te stappen! Onze Virtual Reality Escape Rooms bieden een unieke ervaring.


Kies uit acht verschillende Escape Rooms en ervaar hoe spannend het is om te ontsnappen uit een compleet andere wereld! Kun je nog geen keuze maken? Laat je dan door ons adviseren. Je hoeft bij je reservering nog geen keuze door te geven. 

De Escape rooms zijn te spelen in meerdere talen.

Geen ervaring nodig

Onze VR Escape Rooms zijn geschikt voor jong en oud. Je hebt geen game-ervaring nodig. Als alle spelers de VR headset op hebben starten we met een korte interactive uitleg. Hier leer je in 5 minuten wat wel en niet mogelijk is in de VR Escape Room. Alle VR Escape Rooms kunnen makkelijk en moeilijk gespeeld worden.

De gehele VR Escape Room zal er een begeleider meekijken en luisteren. Technische hulp en/of een kleine hint zijn dus binnen handbereik. 

Bezoek onze Instagram voor meer beeldmateriaal.

Instagram

Prijzen

Totaal 90 minuten | Geschatte speeltijd 60 minuten

2 personen | € 39,50 p.p.

3 personen | € 35,- p.p.

4 personen | € 32,50 p.p.

5 & 6 personen | € 30,- p.p.

Meer dan 6 personen?
Combineer dan met onze VR Games of VR Racen.

Bekijk beschikbaarheid »

The Escape Rooms can be played in multiple languages.

 

Alice

Verplaats jezelf in de schoenen van Alice! Duik in een wereld vol echte magie en ontdek de geheimen van de Hartenkoningin, die de tijd van Wonderland betoverd heeft. Hef de betovering van de klokkentoren op en red Wonderland!

Avontuurlijk
2 - 3 spelers | spelniveau: moeilijk | +- 60 min.
4 - 6 spelers | spelniveau: gemiddeld | +- 60 min.

Klik hier voor de trailer

Sanctum

Je hebt een brief ontvangen van je goede vriendin Anna, die onderzoek doet naar mysterieuze verdwijningen in de nabijgelegen bossen. In de brief vraagt ze je om hulp voor als ze mocht verdwijnen. Nu heb je geen andere keuze dan alles te doen om haar te redden. Het is tijd om het klooster te bezoeken. Je zult niet alleen je leven maar ook je ziel op het spel moeten zetten als je de mysterieuze kracht tegenkomt die sluimert in de kerkers van het lege klooster.

Horror zonder schrikeffecten
2 - 6 spelers
Spelniveau: gemiddeld | +- 60 min.

Klik hier voor de trailer

The Prison

Jouw politieteam heeft jaren succesvol criminele bendes bestreden. Bij jullie laatste grote onderzoek zijn zelfs diverse corrupte politiechefs opgepakt. Helaas kon je niet lang van je succes genieten. Jullie zijn belazerd en zitten nu in de gevangenis op basis van valse beschuldigingen. Je vrienden zijn nog steeds vrij. Ze hebben een ontsnappingsplan opgesteld. Gebruik al je moed, vaardigheid en veel geluk zodat je kunt ontsnappen, je naam kunt zuiveren en blijven vechten voor gerechtigheid.

Avontuurlijk
2 - 3 spelers | spelniveau: moeilijk | +- 60 min.
4 - 6 spelers | spelniveau: gemiddeld | +- 60 min.

Klik hier voor de trailer

Cyberpunk

Ergens rond het jaar 2200: de samenleving is ingestort door de snelle technologische vooruitgang. Bedrijven vechten met elkaar om data, inmiddels de meest waardevolle grondstof op de markt. Jullie zijn cyborgs, uitgerust met speciale vaardigheden, en van plan waardevolle gegevens te stelen uit de archieven van een invloedrijke onderneming. Infiltreer in het complex, vind de archieven en download de gegevens. Maar dat is niet zo gemakkelijk als het lijkt.

Futuristisch
2 - 3 spelers | spelniveau: moeilijk | +- 60 min.
4 - 6 spelers | spelniveau: gemiddeld | +- 60 min.

Klik hier voor de trailer

House of Fear
Cursed Souls


Een huis met snel flikkerende lichten en intimiderende geluiden die uit de muren komen terwijl er niemand binnen is. Griezelig gefluister, plotselinge boze kreten en schaduwen die bewegen in de duisternis. Hoe dieper je in het verhaal van "The House" duikt, hoe meer het je ziel binnendringt.

Horror met schrikeffecten
2 - 4 spelers
Spelniveau: gemiddeld | +- 60 min.

Klik hier voor de trailer

House of Fear


Het is nacht. Een verlaten vervallen hut in het bos. Spinnenwebben in de hoeken, stof op de vloer, vervallen meubels en... geen enkele levende ziel. Zo te zien is het huis allang verlaten, maar is dat echt zo? Je probeert te begrijpen wat hier aan de hand is, maar je begrijpt maar één ding: dit huis zal je niet zo gemakkelijk laten ontsnappen. Als je rondkijkt, zie je dat de deuren en ramen gesloten zijn, dat er geen elektriciteit is en dat het steeds zwakker wordende flikkeren van de kaars amper genoeg is om de duistere kamer te verlichten. Tot je schrik besef je dat je vast zit. Iemands silhouet flitst in het zwakke licht van de kaars... Was dit echt of verbeelding? Ben je klaar om je angsten te overwinnen en de geheimen van deze duistere plek te ontdekken?

Horror met schrikeffecten
2 - 4 spelers
Spelniveau: makkelijk | +-50 min.

Op zoek naar spanning en avontuur met 5 of 6 personen? Bekijk dan ook onze Escape Rooms "Sanctum"

Klik hier voor de trailer

Chernobyl

Konden we maar het verleden veranderen, of getuige zijn van de gebeurtenissen die de wereld veranderden... Is het mogelijk om het lot te veranderen? Teruggaan in de tijd om te zien of je de situatie die onvermijdelijk leek kunt veranderen. Wat gebeurde er in de nacht van het ongeluk? Wat gebeurde er daarna? Vind antwoorden op vragen die tot nu toe onbeantwoord zijn gebleven. De spookstad Tsjernobyl kan je zijn verhaal vertellen... Een verhaal dat levens heeft gekost. Een ramp die ons vandaag de dag nog steeds raakt...

Avontuurlijk
2 - 6 spelers
Spelniveau: gemiddeld | +- 60 min.

Klik hier voor de trailer

Jungle Quest

Tijdens een wandeling in het park vind je een geheim portaal naar een mysterieuze wereld. Je komt in een fantastisch reservaat, bevolkt door dieren. Maar hoe kom je weer terug? Om de weg terug te vinden, moet je allerlei puzzels oplossen en deze mysterieuze wereld van vliegende eilanden verkennen.

Avontuurlijk | Voor het hele gezin
2 - 6 spelers | spelniveau: makkelijk | +- 50 min.

Geschikt voor kinderen vanaf +-10 jaar.
Kinderen kunnen deze escape room zelfstandig spelen.
Geschikt voor kinderfeestjes tot 6 personen.
Minimaal 1 ouder/begeleider aanwezig is verplicht.

Klik hier voor de trailer

Mission Sigma

Geheime diensten hebben een gevaarlijke terrorist opgespoord en onschadelijk gemaakt. Hij had zich tien jaar schuil gehouden in een achterbuurt van de stad. Het blijkt dat de schurk op het dak van een verlaten gebouw een reusachtige raket met kernkop heeft gebouwd. Het gebouw zelf is veranderd in een toren vol vallen en obstakels. Jij bent aanbevolen als een specialist in dergelijke vraagstukken en de geheime dienst heeft je geholpen om op de binnenplaats te komen. Jullie hulp is nodig om de timer van de raket op tijd te stoppen. Voorkom jij een nucleaire aanval?

Avontuurlijk
2 - 3 spelers | spelniveau: gemiddeld | +- 50 min.
4 - 6 spelers | spelniveau: makkelijk | +- 50 min.

Klik hier voor de trailer

Christmas

De kerstman is verzeild geraakt in een sneeuwstorm en kan de weg naar huis niet vinden. Alleen jij kunt Kerstmis redden! Om de kerstman te helpen zijn huis terug te vinden moet je de lichten van de grootste kerstboom in het bos aansteken. Reis naar de noordpool en help alles weer op orde te brengen. 

Voor het hele gezin
2 - 6 spelers
Spelniveau: gemiddeld | 45 tot 60 min.

Onze kerst escape room is het hele jaar door te spelen

Geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar onder begeleiding van meespelende volwassenen.

Klik hier voor de trailer

Prijzen

Totaal 90 minuten | Geschatte speeltijd 60 minuten

2 personen | € 39,50 p.p.

3 personen | € 35,- p.p.

4 personen | € 32,50 p.p.

5 & 6 personen | € 30,- p.p.

 

Reserveren »

 

Veelgestelde vragen over VR Escape Rooms

Hoe werkt een VR Escape Room precies?

Van tevoren reserveer je jouw plek via ons reserveringssysteem. Dit kan met twee, tot maximaal zes personen. Bij aankomst legt één van onze VR-specialisten uit hoe de VR Escape Room werkt en kies je één van de negen Escape Room thema's. Vervolgens krijgt iedereen een VR-bril op; let the game begin!

Tip: wil je met meer personen komen, bijvoorbeeld met een vrijgezellenfeest of teamuitje? Neem dan contact met ons op, zodat het eventueel gecombineerd kan worden met een virtual reality Formule 1 race.

Voor wie is de VR Escape Room geschikt?

Iedereen die interesse heeft om een originele Escape Room uit te proberen is welkom! De Escape Rooms zijn virtueel, maar de ervaring lijkt heel realistisch. Daarom raden wij deze ervaring niet aan voor jonge kinderen. Leeftijdadvies is minimaal 10 jaar.

Let op; omdat het een levensechte ervaring is, is het niet aan te raden om deel te nemen als je epilepsie hebt of gevoelig bent voor epilepsie.

Tip: zoek jij een origineel kinderfeestje in Den Haag?

Kinderen zijn dol op games en hoe gaaf is het om een paar uur te gamen in de virtuele wereld? Terwijl de kinderen een VR-bril opzetten, kunnen ze kiezen uit verschillende spellen. Uiteraard is één van onze specialisten aanwezig om te zorgen dat er passende spellen aanwezig zijn. Een kinderfeestje is heel goed te combineren met het racen in de VR-F1 simulators. Ben jij op zoek naar een origineel kinderfeestje in Den Haag?

 

Offerte op maat »