Virtual Reality F1 Racen in Den Haag

Heb jij altijd al eens willen ervaren hoe het voelt om over het circuit van Zandvoort te racen? Bij Sixsec in Den Haag kun je ervaren hoe je jouw eigen virtual reality F1-race rijdt! Onze locatie is voorzien van vier VR-race simulators. Zodra je instapt, de VR-bril opzet en je stuur vastpakt, ben je in no time op jouw favoriete circuit!

Check onze Instagram voor meer bewegende beelden

Ga naar Instagram

Stap in en ervaar!

Stel je voor: je stapt in, hoort én voelt de motoren ronken, voelt je stuur trillen en de adrenaline bouwt zich op in je lichaam… Je staat op het punt om het circuit van Zandvoort op te rijden in jouw eigen formule 1-wagen. Terwijl je gas geeft, begint de race tegen jouw vrienden of een virtuele tegenstander. Wie gaat er winnen?

Meer dan 4 personen?
Combineer dan met onze VR Games of VR Escape Rooms.

Prijzen VR Racen

60 minuten
1 persoon | € 39,- p.p.
2 personen | € 34,50 p.p.
3 personen | € 32,50 p.p.
4 personen | € 29,50 p.p.


90 minuten
VIP 4 personen | € 42,50 p.p.

120 minuten
VIP 4 personen | € 52,50 p.p.

Liever privé VR Racen?
Bekijk dan onze VIP arrangementen!

Bekijk beschikbaarheid »

Rij een volledig raceweekend met een vrije training, kwalificatie en een race op 1 circuit of ga voor de snelste tijd op meerdere circuits. De keuze is aan jou!

VIP Arrangement

 

Kom je met 2 of 3 personen dan blijven de andere simulatoren beschikbaar voor andere gasten. Wil je de baan liever voor jou alleen? Dan is ons VIP arrangement wat voor jou! Je deelt dan alleen de baan met mede coureurs uit jou reservering. Na inspanning komt ontspanning. Achteraf is 1 drankje inbegrepen in dit arrangement. 

60 minuten
VIP 2 personen | € 49,- p.p.
VIP 3 personen | € 37,50 p.p.

90 minuten
VIP 4 personen | € 42,50 p.p.

120 minuten
VIP 4 personen | € 52,50 p.p.

inclusief consumptie

 

Professionele Simulator

 

Stap in onze professionele simulator en ervaar hoe het is om een Formule 1 coureur te zijn. Onze simulatoren trillen waardoor je goed voelt wat er onder de auto gebeurd. De ventilator laat je de rijwind ervaren en het stuur heeft een krachtige force feedback waardoor je precies voelt wat de auto doet.

We maken gebruik van de nieuwste Fanatec Formule 1 stuurtjes, stuurmotoren en pedalen. In combinatie met een supersnelle game-pc en onze high-end VR headsets ervaar je alles in hoge kwaliteit. Met 90 frames per seconde en een resolutie van 2880 x 1600 pixels kom je bij Sixsec niets te kort. 

Rij je liever zonder VR headset? Ook dat kan! Al onze setups zijn uitgerust met een grote 55 inch televisie.

Auto's & Circuits

 

Bij Sixsec stap je in de auto van je favoriete team. Je rijdt altijd in de auto's van het huidige seizoen. Om het zo eerlijk mogelijk te houden hebben bij Sixsec alle Formule 1 auto's hetzelfde prestatielevel. Het komt dus echt aan op jouw rijskills!

Kies ook je favoriete circuit! Alle circuits van de Formule 1 kalender en die van de afgelopen jaren zijn beschikbaar. Kies verstandig en leg de lat niet te hoog. Tijdens de sessies zullen we je de nodige tips en tricks geven voor een nóg betere rondetijd!

 

Vrijgezellenfeest

Ben je op zoek naar een origineel idee voor een vrijgezellenfeest in Den Haag? Kom dan een uurtje racen met jouw vrienden! Strijd tegen elkaar en ontdek wie er het minst de bocht uitvliegt. Uiteraard kun je het racen combineren met één van de VR-games of het ontdekken van een virtuele escape room.

Vrijgezellenfeest »

Uniek cadeau

Wil je iemand een unieke race ervaring cadeau geven? Kies dan uit ons aanbod giftcards. Je ontvangt direct per mail een kortingscode. Print de voucher uit de bijlage uit en schrijf de actiecode op de geprintte voucher. Onze giftcards hebben geen einddatum en zijn op alle beschikbare tijden geldig. 

Klik hier voor ons aanbod giftcards »

Virtual Reality voor groepn

Ben jij verantwoordelijk voor het organiseren van een groepsactiviteit. Met de Virtual Reality activiteiten van Sixsec maak je nooit een verkeerde keuze voor de gehele groep.

Kinderfeestje Vrijgezellenfeest

Bedrijfsuitjes & teamuitjes (binnenkort meer)

Veelgestelde vragen over VR- F1 racen


Hoe werkt een virtuele formule 1-race precies?

Van tevoren reserveer je jouw plek via ons reserveringssysteem. Dit kan alleen, of met vrienden. Rijd een spannende race tegen elkaar of doe dit alleen, tegen virtuele tegenstanders. Op dit moment is er plek voor vier deelnemers. Natuurlijk kun je met meerdere vrienden komen en je bezoek combineren met een VR-escaperoom of één van de vele VR-games!

Eén van onze gespecialiseerde begeleiders legt uit hoe het systeem precies werkt, je zet de VR-bril op en neemt plaatst; de race kan beginnen!

Voor wie is de VR F1-race geschikt?

Aan een mooie race zit geen leeftijd gebonden! Iedereen – van jong tot oud – is welkom om even in de huid van Max Verstappen te kruipen. Let wel op; de simulators zijn geschikt voor spelers tussen een lengte van 1.50 meter 2.05 meter. Maximum gewicht 125 kg. Omdat het een levensechte ervaring is, is het niet aan te raden om deel te nemen als je epilepsie hebt of gevoelig bent voor epilepsie. Ook waarschuwen wij u als u bekend bent met wagenziekte, zeeziekte of andere bewegingsziekte.

Is dit een geschikt uitje voor een kinderfeestje?

Het is zeker mogelijk om jouw kinderfeestje bij Sixsec te vieren. Welk kind is er nou niet dol op games en racen? Onze race-simulators staan garant voor een hoop plezier bij kinderen. Let wel op dat de simulators geschikt zijn voor een minimale lengte van 1.50 meter. Omdat er slechts plek is voor 4 racers per keer, raden wij aan om een feestje te combineren met onze VR-games, zo kunnen er 8 kinderen tegelijk gamen. Uiteraard zorgen wij voor wat lekkers!

Neem contact met ons op »