VR Arcade in Den Haag

Even ontsnappen uit de waan van de dag of in de huid van iemand anders kruipen; bij Sixsec in Den Haag kan het! Wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring, of je nu kiest om een Formule 1-race te rijden of een VR game te spelen.

Je vindt Sixsec in Den Haag (aan de rand van Voorburg en Rijswijk). Onze kleinschalige VR-arcade is ingericht met de nieuwste simulators. De huiselijke sfeer zorgt ervoor dat iedereen zich welkom voelt. Door ons grote VR-aanbod is er altijd een passende race, escaperoom of spel te vinden. Wij gunnen iedereen – van jong tot oud – een onvergetelijke en bijzondere VR-ervaring

Openingstijden

Onze locatie is alleen op afspraak te bezoeken

maandag en dinsdag gesloten
woensdag t/m zondag 12.00u tot 22.00

Dagelijks telefonisch bereikbaar van 12.00u tot 20.00u

Bekijk beschikbaarheid

Persoonlijk en professionele begeleiding

Wij vinden het belangrijk dat er ruimte is voor persoonlijke aandacht en professionele begeleiding. Sixsec is dan ook opgericht vanuit onze eigen passie en expertise rondom games en racen. Steeds meer mensen ervaren hoe leuk het is om de virtuele wereld in te stappen.

Door het kleinschalige karakter hebben wij per boeking plaats voor maximaal vier F1-racers of vier VR-gamers. Indien er sprake is van een uitje, vrijgezellenfeest of kinderfeestje, is het mogelijk om met meerdere personen tegelijkertijd te komen. Neem contact met ons op om dit te bespreken, maatwerk is altijd mogelijk.

Bereikbaarheid Sixsec

Sixsec is goed te bereiken met auto en openbaar vervoer. We beschikken over een privé-parkeerterrein, parkeren is gratis.

Let op: onze VR Arcade is gevestigd op de 1e etage, welke te bereiken is per trap. Helaas beschikken wij niet over een lift, hierdoor is onze locatie niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Ook is het ervaren van een VR-ervaring af te raden voor mensen met (een gevoeligheid voor) epilepsie.

Wist je dat wij ook VR-belevenissen op locatie kunnen verzorgen? Onze VR-brillen en zelfs de simulators kunnen iedere bedrijfsborrel, feestje of uitje voorzien van een unieke ervaring!

Email » Whatsapp »